Tämä on esimerkkisivu. Se eroaa artikkelista, sillä se pysyy omalla paikallaan ja näkyy sivustosi navigaatiossa (useimmissa teemoissa). Monet tekevät ensimmäisenä Tietoja-sivun, joka esittelee heidät sivuston vierailijoille. Siihen voi kirjoittaa esimerkiksi jotain tämänkaltaista sisältöä:

Tervehdys! Päivätyökseni teen pyörälähetin hommia ja iltaisin toimin harrastelijateatterin parissa. Nämä ovat minun ikiomat sivuni. Asun Paraisilla ja minulla on mahtava koira, jonka nimi on Jaakko. Pidän piña colada -drinkeistä ja sateen ropinasta peltikatolla.

…tai jotain tällaista:

Hilavitkuttimet Oy perustettiin vuonna 1971 ja se on siitä lähtien tuottanut asiakkailleen laadukkaita hilavitkuttimia. Yli 200 henkilöä työllistävä Hilavitkuttimet Oy sijaitsee Salossa ja järjestää kaikenlaisia tempauksia paikallisen yhteisön iloksi.

Uutena WordPress-käyttäjänä, sinun kannattaa mennä ohjauspaneeliisi poistaaksesi tämän sivun ja luodaksesi uusia sivuja sisällöllesi. Pidä hauskaa!

Asiakashankintatyötä vuosina
Henkilökohtaisia valmennettavia

Brändikoulu

49€/kk (12 kk) tai 490€ (kertamaksu)

Brändikoulu

Osta heti
tilaa laskulla

149€/KK (12kk) tai 1490€ (kertamaksu)

Rakenna brändi kanssani

osta heti
Tilaa laskulla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Neque volutpat ac
tincidunt vitae semper quis lectus nulla at.

Ikuinen käyttöoikeus

Kurssi on käytössä pysyvästi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit ostaa brändikoulun joko verkkokaupasta tai laskulla.

Voit ostaa brändikoulun joko verkkokaupasta tai laskulla.

Käytössä ovat kaikki kotimaiset maksutavat. Maksupalveluna toimii kotimainen Visma Pay.

Kyllä voit. Kun tilaat brändikoulun laskulla niin voit valita maksatko kerralla vai 12 kuukauden aikana.

Mikäli ostat koulutuksen verkkokaupasta, pääset opiskelemaan heti oston jälkeen.

Mikäli tilaat brändikoulun laskulla, toimitamme laskun ja kurssille rekisteröitymisohjeet kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Saat 100% rahasi takaisin mikäli olet hankkinut koulutuksen mutta et ole alkanut vielä sitä opiskelemaan.

Koulutus on käytössäsi ikuisesti.

Brändikoulusta on tarjolla kaksi vaihtoehtoa, joista toinen sisältää ainoastaan itsenäisesti opiskeltavat sisällöt ja toinen henkilökohtaisen ohjauksen.

Voit lisäksi halutessasi ostaa erikseen henkilökohtaista ohjausta. Katso tarkempi hinnoittelu.

Oppimissisältöjen opiskeluun on hyvä varata aikaa kaikkiaan noin 1 työpäivä.

Voit opiskella koulutusta täysin milloin tahdot.

Mikäli olet rakentamassa ensimmäistä kertaa brändiä ja rakennat samalla brändisivuston, suosittelen varaamaan aikaa kehittämisvaiheessa 1-3 kk.

Mikäli tahdot ainoastaan varmistaa, että brändisi on kunnossa ja tehdä tarvittavia muutoksia, ei sinulla mene välttämättä muutamaa päivää pidempään.

Ota lisäksi huomioon, että brändiä on syytä päivittää aika-ajoin joten tälle täytyy myös varata aikaa tulevaisuudessa. Ajattele brändin rakentaminen mieluummin jatkuvana prosessina kuin yksittäisenä projektina.

Opiskelu tapahtuu kotimaisella Koulutuskone-alustalla. Pääset kirjautumaan alustalle omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Mikäli ostat brändikoulun verkkokaupasta, luot tilin automaattisesti oston yhteydessä ja pääset suoraan kirjautuneena opiskelijana opiskelemaan kurssia.

Mikäli tilaat brändikoulun laskulla, toimitamme tilin luomista ja kurssille rekisteröitymistä varten.

Kyllä voi. Koulutusalusta toimii kaikilla nykyaikaisilla laitteilla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Riittää kun laitteesi ja selaimesi päivitykset ovat kunnossa.