itsenäisesti opiskeltava verkkokurssi

Opi rakentamaan yrityksesi BRÄNDI itse

1/2 työpäivän mittaisen tehokurssin aikana opit miten pystyt rakentamaan yrityksellesi laadukkaan brändin itse ja säästämään mainostoimistokuluja jopa yli 10000€ + ALV.

KATSO esittely
 • Ikuinen käyttöoikeus
 • Opiskele omaan tahtiin
 • Videoiden kesto: 3h 52 min
 • E-kirja (44 sivua)
 • 53 tehtävää
 • Paljon käytännön esimerkkejä
 • Kotimaiset maksutavat
 • 100% rahat takaisin – takuu

49€ 149€

Hinta sis. alv 24%

  

Tarjous voimassa 30.6. asti

Kotimainen verkkokauppa ja maksutavat

Osa- ja kertamaksut

Ilman laadukasta brändiä on kannattavan bisneksen rakentaminen mahdotonta

Ilman laadukasta brändiä on yrityksen nykypäivänä vaikeaa tai jopa mahdotonta erottua markkinoilla, löytyä verkosta, saada vakuutettua potentiaalisia asiakkaita tai ylipäätään rakentaa kannattavaa liiketoimintaa.

Laadukkaan brändin kehittäminen mainostoimiston tai muiden ulkopuolisten tahojen kanssa on kallista. Pelkkään brändin suunnitteluun kuluu helposti tuhansia euroja ja kokonaisuudessaan hintalappu voi kohota reilusti yli 10 000 euroon.

Onneksi nykypäivänä brändin voi kuka tahansa rakentaa itse tuntemalla brändin elementit ja hyödyntämällä valmiita ulkoasuteemoja ja tekoälyä.

Tehokurssilla opit rakentamaan bisneksesi kivijalan kuntoon itse:

 1. Opit mitä ovat brändin 10 elementtiä.
 2. Opit brändin rakentamisen 53 vaihetta.
 3. Opit käytännön esimerkkien avulla millaisia ovat laadukkaat brändit ja miten voit rakentaa sellaisen täysin itse.
 4. Opit hyödyntämään valmiita ulkoasuteemoja ja tekoälyä brändin ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Tehokurssi soveltuu sinulle mikäli

 • Pohdit yrittäjyyttä tai toimit jo yrittäjänä ja haluat varmistaa, että yrityksesi antaa laadukkaan kuvan itsestään ja toimii asiakaslähtöisellä tavalla.
 • Et halua tai pysty hankkimaan mainostoimistoa kumppaniksesi mutta haluat yrityksellesi laadukkaan brändin.
 • Olet (positiivisesti) kateellinen menestyvien yritysten tai organisaatioiden brändeille ja tahdot samanlaisen omalle yrityksellesi.
 • Olet valmis käyttämään omaa aikaasi brändin kehittämiseen.

Tehokurssi sisältää:

 1. Ikuisen käyttöoikeuden sisältöihin
 2. Itsenäiseen opiskeluun tarkoitetut mikro-oppimissisällöt (teksti, kuva, video, linkitykset, ja tehtävät)
 3. 44-sivuisen Opi rakentamaan brändi itse – e-kirjan
 4. Brändin rakentamisen tarkistustlista (pdf) jonka avulla pystyt helposti tarkistamaan, että brändisi on kunnossa.
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Ilpo on auttanut minua rakentamaan täysin uuden natasalmela.fi asiantuntijapalvelun ja brändisivuston. Suosittelen lämpimästi häntä kaikille bisneskehittäjille “
Nata salmela
Yrittäjä, WTD Media Oy

Tehokurssilla opit käytännön esimerkkien avulla:

Miten rakensimme itse Koulutuskoneen brändin tyhjästä.
Miten rakensimme natasalmela.fi – brändisivuston.
Miten asiakkaamme rakensi solixia.fi – jäsenyyssivuston täysin itsenäisesti.

1. Mitä – Brändin missio, visio ja ydinarvot

Tervetuloa brändikouluun kehittämään oman yrityksesi brändiä. Oman kokemukseni mukaan brändin kehittämiseen kannattaakin panostaa, sillä siinä yhdistyvät mielestäni kaikki kannattavan liiketoiminnan peruselementit.

Brändikoulussa opiskelu tapahtuu itsenäisesti opiskelemalla monimuotoisia oppimissisältöjä ja tekemällä niihin liittyviä tehtäviä. Oppimissisällöt on tuotettu ns. mikro-oppimismallin mukaisesti eli ne ovat sopivan lyhyitä ja sisältävät tekstiä, videoita, kuvia ja tehtäviä.

Lisäksi brändikoulu sisältää e-kirjan: Opi rakentamaan yrityksesi brändi itse.

Brändin rakentaminen aloitetaan suunnittelemalla

Kuten minkä tahansa muunkin liiketoiminnan osa-alueen kehittäminen, myös brändin rakentaminen on syytä aloittaa suunnittelemalla. Bisneskielellä tämä tarkoittaa strategian luomista. 

Strategia saattaa kuulostaa juhlavalta ja korkealentoiselta termiltä mutta todellisuudessa kyse on yksinkertaisesta ja käytännönläheisestä suunnitelmasta, jossa haetaan vastauksia viiteen liiketoiminnan perusasiaan:

 • Missio – Miksi brändi on olemassa ja mikä on sen perustehtävä?
 • Visio – Mikä on brändin tavoite?
 • Ydinarvot – Mitkä ovat brändin ydinarvot?
 • Asiakkaat – Ketkä ovat brändin asiakkaita?
 • Toteutussuunnitelma – Kuka, miten ja millä aikataululla brändi rakennetaan?

Kurssin ensimmäisen osion (Brändin strategia) aikana tulet löytämään vastaukset näihin viiteen peruskysymykseen ja luot pohjan brändisi kehittämiselle.

Brändin kehittäminen on syytä ajatella mieluummin jatkuvana prosessina kuin yksittäisenä projektina. Brändin suunnittelu vaatii sitoutumista, luovuutta ja strategista ajattelua ja edellyttää jatkuvaa optimointia ja sopeutumista markkinoiden ja asiakkaiden tarpeisiin.

Mikä on brändin missio?

Aloita brändin suunnittelu kirkastamalla brändisi kivijalka eli perimmäinen syy miksi se on olemassa ja miksi sitä halutaan kehittää. Brändin kehittämiselle voi olla monia syitä. Alla listattuna muutamia olennaisimpia:

Erottautuminen

Kilpailluilla markkinoilla vahva brändi auttaa yritystä erottumaan kilpailijoista. Sen avulla asiakkaat voivat helposti tunnistaa ja muistaa tuotteesi tai palvelusi, jolloin he valitsevat todennäköisemmin sinun tuotteesi tai palvelusi.

Luottamus ja uskottavuus

Vakiintunut brändi rakentaa luottamusta ja uskottavuutta kuluttajien keskuudessa. Ihmiset ostavat todennäköisemmin brändeiltä, ​​jotka he tuntevat ja joihin he luottavat, mikä vähentää riskiä ja lisää uskollisuutta.

Korkeampi koettu arvo

Vahvat tuotemerkit voivat saada korkeampia hintoja tuotteilleen tai palveluilleen, koska asiakkaat yhdistävät ne laatuun, luotettavuuteen ja arvostukseen.

Asiakasuskollisuus

Brändin rakentaminen luo emotionaalisia yhteyksiä asiakkaisiin, mikä lisää uskollisuutta ja toistuvia ostoja. Kanta-asiakkaat suosittelevat myös brändiä todennäköisemmin muille, mikä edistää suusta suuhun suuntautuvaa markkinointia.

Lahjakkuuksien houkutteleminen

Hyvämaineinen brändi ei vain houkuttele asiakkaita, vaan myös huippuosaajia. Ihmiset haluavat työskennellä yrityksissä, joilla on vahvoja brändejä, koska he pitävät niitä vakaampina ja halutuimpina työnantajina.

Markkinoiden laajentaminen

Tunnettu tuotemerkki voi helpottaa laajentumista uusille markkinoille tai tuotekategorioihin. Asiakkaat kokeilevat todennäköisemmin uusia tarjouksia brändiltä, ​​johon he jo luottavat.

Resilienssi (kyky toipua vastoinkäymisistä)

Vahvoilla brändeillä on parempi resilienssi kuin heikoilla. Asiakkaat ovat anteeksiantavaisempia sellaisten brändien tuotteille tai palveluille, joihin heillä on positiivisia mielleyhtymiä.

Pitkän aikavälin kasvu

Brändin rakentaminen on investointi yrityksen pitkän aikavälin menestykseen. Vahva brändi tarjoaa alustan kestävälle kasvulle ja auttaa eristämään liiketoimintaa lyhyen aikavälin markkinoiden heilahteluilta.

Kuten huomaat, brändin kehittämisellä on lukuisia hyötyjä. Kaiken kaikkiaan brändin rakentaminen on ratkaisevan tärkeää kilpailuedun luomisessa, asiakasuskollisuuden edistämisessä ja kestävän kasvun edistämisessä nykypäivän markkinoilla.

Brändin visio ja ydinarvot?

Brändin vision avulla luodaan tahtotila ja tavoite siitä mihin brändiä ollaan viemässä. Missä näet brändin vuoden, kahden vuoden, viiden vuoden ja kymmenen vuoden päästä? Onko tavoitteesi työllistää itsesi, kasvattaa liikevaihtoa tai henkilöstömäärää, siirtyä kansainvälisille markkinoille, myydä yritys pois tai mikä tahansa muu selkeä ja konkreettinen tavoite.

Brändin ydinarvot sanallistavat mission ja kertovat brändin pohjana olevan arvomaailman. Mihin arvoihin me uskomme ja millä ehdoilla me rakennamme brändiämme?


Esimerkki: Koulutuskoneen missio

Brändikoulussa käydään läpi useita käytännön esimerkkejä brändeistä ja brändisivustoista, joita olen ollut kehittämässä.

Koulutuskone on täysin tyhjästä kehittämämme verkkokoulutus- ja myyntialusta. Näytän ja kerron brändikoulun jokaisessa vaiheessa kyseinen asia on ratkaistu Koulutuskoneen kohdalla.

Missio

Autamme asiakasta rakentamaan menestyvän verkkokoulutusbisneksen. Kasvamme ja kehitymme yhdessä asiakkaan kanssa.


Tehtävä 1: Määrittele brändillesi missio?

Eli mikä on sen perustehtävä? Mikä on perimmäisin syy miksi se on olemassa?

Brändikoulun kurssikirjana toimii 44-sivuinen Opi rakentamaan yrityksesi brändi itse kirja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit ostaa brändikoulun joko verkkokaupasta tai laskulla.

Voit ostaa brändikoulun joko verkkokaupasta tai laskulla.

Käytössä ovat kaikki kotimaiset maksutavat. Maksupalveluna toimii kotimainen Visma Pay.

Kyllä voit. Kun tilaat brändikoulun laskulla niin voit valita maksatko kerralla vai 12 kuukauden aikana.

Mikäli ostat koulutuksen verkkokaupasta, pääset opiskelemaan heti oston jälkeen.

Mikäli tilaat brändikoulun laskulla, toimitamme laskun ja kurssille rekisteröitymisohjeet kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Saat 100% rahasi takaisin mikäli olet hankkinut koulutuksen mutta et ole alkanut vielä sitä opiskelemaan.

Koulutus on käytössäsi ikuisesti.

Brändikoulusta on tarjolla kaksi vaihtoehtoa, joista toinen sisältää ainoastaan itsenäisesti opiskeltavat sisällöt ja toinen henkilökohtaisen ohjauksen.

Voit lisäksi halutessasi ostaa erikseen henkilökohtaista ohjausta. Katso tarkempi hinnoittelu.

Oppimissisältöjen opiskeluun on hyvä varata aikaa kaikkiaan noin 1 työpäivä.

Voit opiskella koulutusta täysin milloin tahdot.

Mikäli olet rakentamassa ensimmäistä kertaa brändiä ja rakennat samalla brändisivuston, suosittelen varaamaan aikaa kehittämisvaiheessa 1-3 kk.

Mikäli tahdot ainoastaan varmistaa, että brändisi on kunnossa ja tehdä tarvittavia muutoksia, ei sinulla mene välttämättä muutamaa päivää pidempään.

Ota lisäksi huomioon, että brändiä on syytä päivittää aika-ajoin joten tälle täytyy myös varata aikaa tulevaisuudessa. Ajattele brändin rakentaminen mieluummin jatkuvana prosessina kuin yksittäisenä projektina.

Opiskelu tapahtuu kotimaisella Koulutuskone-alustalla. Pääset kirjautumaan alustalle omalla sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Mikäli ostat brändikoulun verkkokaupasta, luot tilin automaattisesti oston yhteydessä ja pääset suoraan kirjautuneena opiskelijana opiskelemaan kurssia.

Mikäli tilaat brändikoulun laskulla, toimitamme tilin luomista ja kurssille rekisteröitymistä varten.

Kyllä voi. Koulutusalusta toimii kaikilla nykyaikaisilla laitteilla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Riittää kun laitteesi ja selaimesi päivitykset ovat kunnossa.

itseoppinut brändääjä

Alustan brändäämiseen ja markkinointiin meillä ei tietenkään ollut juurikaan rahaa joten oli pakko opetella itse sekä tietenkin olla luova ja innovatiivinen.

Noista ajoista lähtien olen itse opetellut erilaisia bisnestaitoja kuten brändäämistä, hinnoittelua, verkkopalveluiden rakentamista, nykyaikaista markkinointia sekä opettanut näitä taitoja kymmenille muille kaltaisilleni yrityksille.

Asiakkaitani

Olen vuodesta 2013 lähtien valmentanut ja konsultoinut kymmeniä suomalaisia yrityksiä pääasiassa myynnissä ja markkinoinnissa, verkkokoulutus- ja digiliiketoiminnan kehittämisssä, rahoituksen hakemisessa sekä kansainvälistymisessä. Lisäksi olemme rakentaneet monenlaisia verkkopalveluita asiakkaillemme.